به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی متن پیام بدین شرح است:
کسب موفقیت در چهارمین دوره ارزیابی اعتباربخشی ملی بیمارستان ها و قرار گرفتن مرکز آموزشی درمانی پورسینا در لیست بیمارستان های درجه یک کشور، یقینٱ مرهون تلاشهای شبانه روزی پرسنل باتوجه به سختی کار در شرایط کووید _19 بوده که در پیشرفت و توسعه اهداف بیمارستان پورسینا دلسوزانه تلاش کردهاند.
لیکن این موفقیت چشمگیر آغازی است تا با توجه بر ظرفیت های موجود و قدرت ایمان از مشکلات پیش رو عبور کرده و در راستای امور محوله که همانا ارائه خدمت خالصانه و درمان مراجعین و شهروندان با گشاده رویی و رعایت اصول اخلاق حرفه ای بیش از گذشته کوشا باشیم تا به جایگاه عالی برای این مرکز آموزشی و درمانی در سطح کشور نائل آییم.
بی شک نیروی انسانی مهمترین عامل پیروزی و موفقیت در هر زمینه ای است و باید قدردان زحمات تمامی این عزیزان بود و کسب قبولی در این آزمون نباید موجب غرور شده بلکه ابتدای راه بوده و باید اخذ رتبه عالی با نمره بالا مد نظر قرار گیرد تابتوانیم رسالت دانشگاهی خود را ایفا نماییم. همواره باید درنظر داشته باشیم که رضایتمتدی مردم یکی از ارکان و ملاک تعالی است و تا رسیدن به آن درجه باید تلاش بسیار کرد.
شایسته است از دکتر ارسلان سالاری ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی گیلان که با پیگیری های دلسوزانه خود و زحماتی که در راستای نوسازی و تکمیل تجهیزات این مرکز انجام دادند و همچنین تلاش های تیم مدیریت اجرایی ،کلیه سرپرستاران، پزشکان دلسوز، پرسنل بخش پشتیبانی،داروخانه،پذیرش،صندوق،
بخش مالی و بیمه گری، رادیولوژی ، (بخش خدمات و نگهبانی)و همه کسانی که در این راه با این مرکز آموزشی درمانی همکاری کردند تقدیر نموده و از پروردگار متعال توفیقات روز افزون را برای همگان مسئلت می نمایم.
دکتر انوش دهنادی مقدم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان
با پیگیریهای مستمر شهرداری، بالاخره سینما انقلاب رشت پس از ۱۳ سال تعطیلی به پردیس سینمایی تبدیل میشود و پروانه ساخت پردیس سینمایی آن هم صادر شد. |
واگویه، به گزارش واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بینالملل شهرداری رشت، سینما انقلاب رشت سالها است که غیرفعال شده و تلاشها برای از سرگیری مجدد فعالیت آن به جایی نرسید اما سرانجام با پیگیریهای مستمر شهرداری، بالاخره با صدور پروانه ساخت، سینما انقلاب رشت پس از ۱۳ سال تعطیلی به پردیس سینمایی تبدیل میشود.
زمانی به شهر رشت شهر اولینها گفته میشد، و سالنهای فعال هنر هفتم و دوستدارانی که همواره به هنرهای نمایشی و سینما علاقمند بودند، از جمله جاذبههای این شهر محسوب میشدند به طوریکه صفهای طولانی برای تماشای فیلمها بر روی پردههای بزرگ سینماهای این شهر شکل گرفته و مردم از همه جا برای تماشای فیلم به رشت میآمدند.
رشت همواره مهد پرورش و بالندگی هنرمندان فعال و مشهور در عرصه هنر هفتم بوده و از سالیان دور پردههای نقرهای آن با هیاهوی تماشاگران روشن میشد، اما با این وجود تنها سه سینمای فعال دارد و دو سینمای آن نیز عملا تعطیل است.
سینما انقلاب رشت در بهترین نقطه شهر(پیاده راه فرهنگی) واقع شده و یکی از این سینماهای تعطیل محسوب میشود، این سینما حدود ۱۳ سال پیش به دلیل عملکرد و محیط نامناسب، آپارات آن خاموش شد و تاکنون در انتظاری مبهم برای بازگشت به روزهای اوجش قرار داشت.
در سالهای گذشته ، رایزنیهای بسیاری برای جذب سرمایهگذار جهت تبدیل سینما انقلاب به پردیس سینمایی صورت گرفت تا اینکه در نهایت، ساختمان متروکه سینما به سرمایهگذار خصوصی( علی سرتیپی) که از فعالان بنام این حوزه است، واگذار شد.
اما امروز و با همت مجموعه شهرداری، شهر هنرپرور رشت شاهد اتفاقی خوش برای سینما انقلاب که تلاقی هویت شهری با فرهنگ است بود به این ترتیب که نهایتا پس از گذشت ۱۳ سال تعطیلی، پروانه ساخت پردیس سینمایی به سرمایهگذاران سینما انقلاب اعطا شد.
* آمادگی شهرداری رشت برای حمایت از طرحهای سرمایهگذاری فرهنگی
شهردار رشت به همین مناسبت عنوان کرد: در واپسین ساعات سال ۹۹ شاهد یک اتفاق خوب و ارزشمند فرهنگی در شهر رشت مبنی بر صدور پروانه پردیس سینمایی در سینما انقلاب سابق بودیم.
سید محمد احمدی با بیان اینکه این اتفاق میتواند برای هنرمندان و فرهنگدوستان رشت رویدادی خوب و مبارک باشد اضافه کرد: من از همینجا از همه کسانی که تمایل به سرمایهگذاری در بخشهای مختلف فرهنگی شهر رشت دارند جهت همکاری دعوت به عمل میآورم.
شهردار رشت اذعان کرد: مجموعه شهرداری با تمام توان و با استفاده از همه ظرفیتهای خود برای اعتلای فرهنگ شهر رشت تلاش و کوشش میکند.
* یکی از بهترین پردیسهای سینمایی کشور تا دو سال آینده در رشت بنا میشود
علی سرتیپی نیز ابراز داشت: خوشبختانه پس از سالها امروز توانستیم با پشتکار و لطفی که شورای شهر و به ویژه شهردار رشت داشت مجوز ساخت مجتمع سینمایی تجاری را بگیریم.
وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم در شروع سال آینده عملیات ساخت این پروژه فرهنگی در سینما انقلاب شهر رشت را آغاز کنیم.
سرمایهگذار سینما انقلاب رشت افزود: به مردم هنردوست و خوب رشت این قول را میدهیم که یکی از بهترین پردیسهای سینمایی را انشالله تا دو سال آینده در میدان شهرداری رشت بنا کنیم تا مردم بتوانند از سالنهای خوب استفاده کنند.
وی در پایان از تعامل خوب مجموعه مدیریت شهری و شهردار رشت تشکر و قدردانی کرد و افزود: زمینههای فرهنگی زیادی در استان گیلان به ویژه شهر رشت وجود دارد و سرمایهگذاران علاقمند میتوانند برای اقدامات فرهنگی و ساخت سالنهای تئاتر و کنسرت ورود کنند.
واگویه، به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان ؛متن پیام دکتر انوش دهنادی مقدم_ معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان به شرح زیر است؛
بسم رب الشهدا و الصدیقین
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ
البته نپندارید که شهیدان راه خدا مردهاند، بلکه زندهاند (به حیات ابدی و) در نزد خدا متنعّم خواهند بود(سوره آل عمران آیه 169)
در یک سال اخیر شهادت مدافعان سلامت در دانشگاه علوم پزشکی گیلان که از ابتدای بحران شیوع ویروس کرونا در کشور بعنوان اولین کانون های درگیر در حال ایثار و جانفشانی بودند یادآور رشادت هایی کم نظیر در دفاع از سلامت کشور است.
تقدیم اولین شهید سلامت کشور از استان گیلان مصداقی بارز و نمادی از ایثار کادر درمانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان است که به عنوان برگی زرین در تاریخ ثبت گردیده است که بواسطه آن همگان اخلاص و جانفشانی این عزیزان را به یاد خواهند داشت.
گروه خادمین عرصه اجتماعی، پرستاران و پزشکان نقش بسزایی از ابتدای روزهای سخت بحران پاندمی این بیماری تاکنون داشته و دارند که یقینا از این رو اجر الهی و بالاترین پاداش را نزد پروردگار خواهند داشت.
عروج همکاران عزیز و گرانقدرمان، شهیدان سلامت استان گیلان که در جبهه نبرد بی امان با ویروس منحوس کرونا تا آخرین نفس ایستادگی کردند و جنگیدند، برای ما بسیار سخت و جانکاه بوده اما یاد و خاطره و تلاش های صادقانه و شبانه روزی این قهرمانان در کنار سایر مدافعان سلامت استان مخصوصاً در نجات جان بیماران کرونایی، همواره در یادها باقی خواهد ماند و برای ما جهت ادامه این مسیر، انگیزه ای صد چندان خواهد بود.
اینجانب با گرامیداشت یاد شهدای مدافع سلامت گیلان ، اولین سالگرد شهادت شهدای خدمت را به دانشگاهیان کشور علی الخصوص جامعه بزرگ دانشگاه علوم پزشکی گیلان وخانواده های معزز شهدای خدمت ومردم شریف استان تسلیت عرض نموده و برای یکایک شهدای خدمت علودرجات و رحمت ومغفرت واسعه الهی و برای بازماندگان محترمشان شکیبایی و اجر عظیم مسألت دارم.
دکتر انوش دهنادی مقدم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان: سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۹ دومین نشست مشترک دکتر قاسم جان بابایی _معاون درمان وزارت بهداشت درمان آموزش پزشکی با کارگروه بررسی تعرفه خدمات درمانی متشکل از مدیر کل دفتر ارزیابی فناوریهای سلامت، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت(دکتر مهدی یوسفی)، معاون درمان استان گیلان، دکتر انوش دهنادی مقدم،و معاونین درمان استانهای گلستان،اصفهان ،شیراز،همدان و بندر عباس برگزار شد
لازم به ذکر است:دکتر دهنادی مقدم_معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطر نشان کرد در دومین نشست کارگروه واصلاح تعرفه های درمانی در خصوص تامین ۵۰دستگاهBIPAP(کمک تنفسی) برای استان گیلان تمهیداتی اندیشیده شد
واگویه / به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان(وب دا)؛ دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در مصاحبه ای اختصاصی با وبدا گیلان،با اشاره به شروع طرح حاج قاسم سلیمانی گفت: این طرح، محله محور و خانواده محور و مبتنی بر شعار «هر خانه؛ یک پایگاه سلامت» به صورت مشترک از سوی وزارت بهداشت و درمان و سازمان بسیج مستضعفین برای مقابله با همهگیری کرونا در استان گیلان اجرا می شود.
وی از حضور و همکاری 2000 تیم در سطح استان ، مشتمل بر تیم های مراقبتی و نظارتی از سوی سازمان بسیج مستضعفین و جوانان هلال احمر با همکاری ستاد شبکه های بهداشت و درمان که جهت ارائه خدمات در منزل و رهگیری تماس انتخاب و فعال شده اند، خبر داد و افزود: از امروز شنبه، آموزش تیم های هدف، توسط کارشناسان و متخصصین برنامه صورت می پذیرد.
دکتر حیدرزاده به ارائه خدمات و همکاری جمعیت هلال احمر در قالب 200 گروه دو نفره به منظور کاهش انتقال بیماری اشاره و عنوان کرد: نیروهای هلال احمر در بازدید ها همگام با واحد های بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعالیت خود را انجام می دهند
وی افزود: تیم های مراقبتی با محوریت مسئولین مراکز خدمات جامع سلامت و تیم های نظارتی با محوریت واحد سلامت محیط و کار فعالیتهای خود را انجام می دهند.
دکتر حیدرزاده هدف اصلی این طرح را مدیریت و کنترل اپیدمی ویروس کرونا از طریق مشارکت مردمی و هماهنگی بین بخشی و بهره گیری از کمک نیروهای بسیج دانست و اظهار داشت: تشدید نظارت بر شیوه نامههای بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده، هدفمند و هوشمند، بیماریابی فعال، قرنطینه و رهگیری هوشمند و آموزش و اطلاع رسانی و فرهنگ سازی از اهداف این طرح است.
وی اظهار داشت: حفاظت از گروههای آسیب پذیر شامل سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای، تعیین و اعلام هوشمند و هدفمند محدودیتها و تقویت فرایند درمان سرپایی و کاهش حداکثری موارد بستری از دیگر راهبردهای مصوب در اجرای طرح شهید سلیمانی است.
دکتر حیدرزاده با قدردانی از تلاش چند ماهه همکاران بهداشت و درمان و همراهی نیروهای بسیج با مدافعان سلامت در کارزار مبارزه با ویروس کرونا گفت: سازمان بسیج مستضعفین در تبعیت از فرمایش رهبر معظم انقلاب در کنار دانشگاه علوم پزشکی گیلان آماده همکاری گسترده در سراسر استان برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا است و کمک مردم و نیروهای داوطلب نیز نقش عمدهای در مبارزه با این ویروس و کنترل بیماری خواهد داشت.
وی با اشاره به اجرای موفق اعمال محدودیتهای تردد در چند روز گذشته در سطح استان، گفت: همکاری صنوف به عنوان نقطه امید برای کنترل پیک بیماری در استان است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در این طرح، هر منزل یک مرکز بهداشت و هر فرد، خود یک سفیر سلامت تلقی میشود، اظهار داشت: از طریق پایگاههای مقاومت بسیج محلات، کمکهای پیشگیری و همیاری ارایه خواهد شد تا به افراد مبتلا در بحث قرنطینه، کمک رسانی شود و اگر امکان قرنطینه خانگی نباشد، نقاهتگاه هایی مشخص خواهد شد تا افراد مشمول ، در آن مکانها قرنطینه شوند.
بسم رب الشهدا ء و الصدیقین
اینجانب ضمن محکومیت ترور ناجوانمردانه سردار سرافراز پژوهش و نوآوری و دانشمند هسته ای ایران به دست تروریست های کوردل، شهادت مظلومانه " شهید دکتر محسن فخری زاده" را به محضر مقام معظم رهبری( مدظله العالی) ، خانواده مکرم شهید، مردم شریف و مجاهد ایران اسلامی ، جامعه نظام سلامت و همسنگران آن شهید بزرگوار تبریک و تسلیت عرض می نمایم.
دکتر ارسلان سالاری
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
گیل وب دا / به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر فیروز سرودی در این خصوص اظهار داشت ؛ در راستای توجه خاص مقام معظم رهبری به اهتمام در رشد و توسعه اقتصادی و نام گذاری " جهش تولید " برای سال جاری، اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز با تسهیل امور و رفع موانع تولید از طریق اصلاح فرآیندهای مرتبط با صدور مجوزهای بهداشتی با رعایت قوانین و مقررات جاری کشور،کاهش زمان انجام امور از طریق توسعه سامانه های سلامت مرتبط و هماهنگی بین بخشی و فرابخشی به منظور کاهش و یا حذف برخی فرآیندها و یا عملیات موازی ، سیاست های کاری خود را با رویکرد رشد و توسعه اقتصادی و حمایت از تولید در دستور کار قرار داده است .
وی ادامه داد ؛ در این خصوص از ابتدای سال ۹۹ تا پایان آبان ماه سال جاری ، تعداد ۲۸ جلسه کمیته فنی صدور پروانههای بهره برداری و ساخت مواد غذایی، ظروف بسته بندی و فرآورده بهداشتی به صورت منظم و هفتگی در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد و در طی این جلسات ۴۶۷ فقره صدور، تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی ساخت و بسته بندی و۳۷ فقره صدور و تمدید پروانه بهره برداری مورد بررسی قرار گرفت و مجوزهایی برای مراکز تولیدی استان گیلان صادرشده است .
لازم به ذکر است ؛ تایید ساختار ، تاسیسات و تجهیزات یک واحد صنعتی پروانه بهره برداری و اجازه فعالیت تولید برای واحد، پروانه بهداشتی ساخت نامیده می شود